Slik bruker du programinnstillingene på en annen datamaskin

Utvid alle | Skjul alle

Etter å ha konfigurert Kaspersky Small Office Security på en bestemt måte, kan du bruke innstillingene på en annen datamaskin. Dermed vil Kaspersky Small Office Security være konfigurert likt på begge datamaskinene.

Innstillingene for Kaspersky Small Office Security lagres i en konfigurasjonsfil du kan flytte fra en datamaskin til en annen.

Innstillingene for Kaspersky Small Office Security kan flyttes fra en datamaskin til en annen med tre enkle trinn:

1. Lagre innstillingene for Kaspersky Small Office Security i en konfigurasjonsfil.
  2. Overfør konfigurasjonsfilen til den andre datamaskinen (for eksempel via e-post eller ved hjelp av en flyttbar stasjon).
  3. Importer innstillingene fra konfigurasjonsfilen til Kaspersky Small Office Security som er installert på den andre datamaskinen.

Slik eksporterer du innstillinger

Slik importerer du innstillinger